auto mobile news    AUTO LIFESTYLE IN ONE PLACE

zizanrazak869

Z I Z A N R A Z A K (@zizanrazak869) /zizanrazak869
Hye semua!!! Hari ni saya nak share sikit cerita pasal @mogamotors ni. Dia org kat sini ada mcm2 service sampaikan saya nak jual vellfire kesayangan pun diorg blh tolong jualkan. Kenapa saya pilih Moga Motors, sebabnya service dia org mmg tip top. Ramai kawan2 artis yg dah beli kat sini. Kepada anda yang di luar sana kalau berhasrat nak beli kereta vellfire saya ni atau kereta import apa jenis sekali pun carilah Moga Motors kerana diaorg pasti dapat membantu anda. Dengan harga yg berpatutan dan service yg terbaik pasti anda puas hati....insha allah. Nak lebih details boleh la contact Ali di ig nya @ridhoderaman atau ws dia 0133939830. πŸ˜ŠπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ‘Œ Jangan lupa follow insta @mogamotors @ridhoderaman @aku_afendy #zizanrazak #mogamotors #kitaok #peace #jualkereta #bantmembantu #syukuryaallah #recondscar #keretamewah #keretaimport #keretaidaman #kedaikeretaonline #kedaikeretaartismalaysia #kedaipilihanartismalaysia #kedaipilihanselebritimalaysia #malaysiatatlers #malaysiamillionaire #malaysianrichkid #richkidsofinstagram #terimakasihpelanggan #syukuryallah #rezekidarinya #rezekidikongsibersama #negotillletgo #trusteddealer #janjijual #jualmurah #supportkami #alhamdulilahHye semua!!!
Hari ni saya nak share sikit cerita pasal @mogamotors ni. Dia org kat sini ada mcm2 service sampaikan saya nak jual vellfire kesayangan pun diorg blh tolong jualkan. Kenapa saya pilih Moga Motors, sebabnya service dia org mmg tip top. Ramai kawan2 artis yg dah beli kat sini. Kepada anda yang di luar sana kalau berhasrat nak beli kereta vellfire saya ni atau kereta import apa jenis sekali pun carilah Moga Motors kerana diaorg pasti dapat membantu anda. Dengan harga yg berpatutan dan service yg terbaik pasti anda puas hati....insha allah. Nak lebih details boleh la contact Ali di ig nya @ridhoderaman atau ws dia 0133939830. πŸ˜ŠπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ‘Œ
Jangan lupa follow insta
 @mogamotors  @ridhoderaman 
@aku_afendy 
#zizanrazak #mogamotors #kitaok #peace #jualkereta #bantmembantu #syukuryaallah #recondscar #keretamewah #keretaimport #keretaidaman #kedaikeretaonline #kedaikeretaartismalaysia #kedaipilihanartismalaysia #kedaipilihanselebritimalaysia #malaysiatatlers #malaysiamillionaire #malaysianrichkid #richkidsofinstagram #terimakasihpelanggan  #syukuryallah #rezekidarinya #rezekidikongsibersama #negotillletgo #trusteddealer  #janjijual #jualmurah #supportkami #alhamdulilahsource: https://www.instagram.com/zizanrazak869


Trending #tags:

#racing       #sportscar       #boost       #driver       #supercar       #speed       #motor       #drive       #turbo       #carlifestyle       #motogp       #motorcycle       #horsepower       #exoticcar       #motorsport       #bikelife       #vehicle       #motors       #engine      

News from the web:

by Andrew ManessWhen Daytona International Speedway opened in 1959 a new era of American racing be
85 Years of Rolex at Daytona International Speedway: A longtime partnership begetting plenty of historic car-racing moments
by Andrew ManessCorsica the fourth largest island in the Mediterranean is mainly known for pictu
Test Drive: 2018 Jaguar E-Pace: We get muddy driving the new compact crossover in Corsica
During CES in January we had the opportunity to ride in a camouflaged 2018 AClass to demo MBUXt
The New Mercedes-Benz A-Class: Top-of-the-line features help the β€œBaby Benz” grow up
Limited to 150 vehicles Land Rover is celebrating its 70th anniversary by reissuing the Defender Wo
Land Rover's Limited Edition Defender Works V8 Reintroduction: The iconic vehicle's fastest and most powerful version
by Jaclyn TropBefore Lamborghini revealed its longawaited Urus SUV at a starstudded celebratio
Lamborghini Unveils the Urus SUV : The world's fastest SUV also offers a striking aesthetic
From caps to water bottles key rings and more contemporary auto branded accessories aremore oft
Audi collection : Showing your passion for the carmaker has never been as sophisticated
Everything McLaren does it does fast Not only can its latest modelthe 720S Super Seriesclear
Building the McLaren 720S Super Series: We visit the pristine headquarters in Woking to discuss the design behind the impressive supercar
About this site